ett ljus...

ikväll tänder vi ljus i fönstret för Engla...

Långhelg!

 Idag har det hänt som inte får hända...jag sitter o skiver ett mail till min kära pojkvän i skolan o när jag skickat iväg det så får jag se att det även skickats till mitt ex!! Hur fan gick det till? Jag klickade bara på svara. Rubriken var dessutom "hej sexy" vad ska han tro? Jag kommer väl aldrig mer våga skicka ett mail igen, kommer iaf vara vääääldigt noga att titta på vem som är mottagare! Innehållet i mailet jag skickade skulle jag väl klassa som ganska personligt o ganska jobbigt att någon annan läser. Nu sitter jag mest o ler åt det, men chockad blev jag när jag precis fått iväg det! Vad skrev jag egentligen?! Lärt mig något av detta? -svar ja.

Ledig dag idag iaf, o tre lediga dagar till att se fram emot! Sen jobbar jag fem dagar i rad, vilket hör till ovanligheterna. Höll på att bli sex dagar, så det tackar jag för att det inte blev:-)

För ett par månader sen kom det jag fasat över länge -inbjudan till klassåterträff o nästa helg är dagen kommen o jag är inte ens anmäld. Ingen aning om jag kommer gå eller inte. Man vill väl liksom helst bara gå vidare med sitt liv..varför träffa det förflutna?

Bytt look har jag gjort också. Var o klippte mig i onsdags, så numer har jag lugg:-)

jade
image6
Lysande tussilago vid uteplatsen